Fietsaccessoires voor jouw fietsvakantie
Wanneer je op fietsvakantie gaat dan is het belangrijk om altijd goed voorbereid te zijn. Zo moet je natuurlijk een…

Wanneer je op fietsvakantie gaat dan is het belangrijk om altijd goed voorbereid te zijn. Zo moet je natuurlijk een stevige en betrouwbare fiets hebben, maar zijn de accessoires ook van groot belangrijk. Wil je fietsaccessoires kopen voor jouw vakantie? Dan is het handig om dit lijstje even erbij te pakken.

Helm

Iets wat veel mensen in Nederland niet dragen is een fietshelm. Echter is het natuurlijk wel een stuk veiliger om dit wel te dragen. Wanneer je in de bergen gaat fietsen of offroad routes pakt dan raden wij het dus ook zeker aan om wel mee te nemen.

Bidon

Vaak rij je tijdens een fietsvakantie grote stukken, waardoor je voor een langere periode niet op een drinkplek bent. Om genoeg vocht binnen te krijgen is het dus belangrijk om een goede bidon mee te nemen.

Fietspompje

Het kan zo zijn dat je opeens een zachte band hebt. Wanneer dit het geval is, is het altijd fijn om je band te kunnen oppompen. Een klein fietspompje is dus erg handig om mee te nemen.

Slot

Op fietsvakantie kom je vaak langs leuke dorpjes en plekken waar je even van je fiets af wilt gaan. Op deze locaties is het belangrijk dat je jouw fiets wel veilig kan neerzetten. Door een goed slot te kopen weet je zeker dat jouw fiets niet wordt gestolen.

Fietstassen

Om alles makkelijk te kunnen meenemen zijn fietstassen ideaal. Door deze tassen hoef je niet alle spullen op je rug te dragen waardoor je makkelijker en comfortabeler kan fietsen.

Wil je nog fietsaccessoires kopen? Neem dan een kijkje op https://www.omnibikeparts.com/nl_NL/